Fudbal

U 32. godini preminuo sportista Dženan Čeligija

Tragične vijesti pokosile su bosanskohercegovački sport nakon što je u 32. godini iznenada preminuo futsaler Dženan Čeligija.

Dženan Čeligija - Screenshot

Čeligija je jučer igrao za svoj Futsal klub Konjic i postigao je pogodak u pobjedi rezultatom 4:0 protiv MNK Čulin Mlin. Nakon utakmice bio je nasmijan zajedno sa svojim saigračima i ništa nije ukazivalo na veliku tragediju.

Međutim, samo 24 sata nakon toga pozlilo mu je na treningu kojeg je obavio u Konjicu. Iako nema zvaničnih informacija o razlogu smrti, Čeligija je imao probleme sa srcem i ranije.

Tužnu vijest potvrdili su i iz ekipe GFC Sarajevo iz koje su poručili da je teško povjerovati da velikog prijatelja i rivala više nema.

Čeligija je prije manje od mjesec dana stigao među futsalere Konjica. Prethodno je igrao za Centar, Tango i njemački Wilimdorf, prenosi Klix.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh