Fudbal

NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE VIDJETI DANAS: DIRLJIV SUSRET DŽEKE S KĆERKICOM DALIJOM

Kada tata dođe kući: Pogledajte dirljiv susret Edina Džeke s kćerkicom Dalijom

Edin Džeko - hayat

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko uživa u velikoj podršci i ljubavi svoje rodbine, a čini se kako se njegovom dolasku kući ipak najviše obraduje najmlađi član ove poznate bh. porodice.

Naime, na dirljivom videu koji je objavila njegova supruga Amra može se vidjeti reakcije Dalije kada je ugledala oca koji se vratio svojoj kući nakon klupskih obaveza.

“Kada tata dođe kući…”, napisala je Amra u opisu podijeljenog videa na Instagramu.

Inače, Amra je i ranije objavljivala sadržaje koji jasno ukazuju Edinovo uživanje u vremenu provedenom sa svojom porodicom, a najviše s djecom – Unom, Danijem i Dalijom.

U međuvremenu, Džeko je sinoć doživio razočaranje. Naime, u velikom gradskom i veoma važnom derbiju izgubio je sa svojim Interom od Milana rezultatom 1:2.

Edin je na terenu proveo svih 90 minuta bez učinka, a priliku za popravni imat će već u subotu kada Inter u još jednom derbiju gostuje Napoliju.

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh