Fudbal

Ronaldo pokazao “igračku” od 60.000 eura: To je tajna njegove dugovječnosti?

Vjeruje se da Portugalac godišnje troši oko milijun eura za posebne metode treninga, spavanja, oporavak, prehranu…

Cristiano Ronaldo - Večernji

Cristiano Ronaldo u subotu 5. veljače napunit će 37 godina, ali još uvijek je na vrhu, što nije nikakva slučajnost. U svoje tijelo ulaže mnogo, ne samo u smislu napora i općenite brige, već i financijski. Potvrdio je to još jednom… Iako jedno ide s drugim, moderna tehnologija je skupocjena i omogućava kvalitetniji rad, odnosno brigu za tijelo, ne koriste je svi. Nisu toliki fanatici, ali nisu ni na vrhu u tako poznim godinama kao što su Ronaldove. Na društvenim se mrežama Portugalac pohvalio “novom igračkom” vrijednom oko 60.000 eura. Riječ je o kriokomori u kojoj se nalaze najmodernije sobe za krioterapiju. U njima temperatura može biti i 200 Celzijusa ispod nule.

Cilj je suziti krvne žile, a potom ih zagrijavanjem brzo proširiti. Tako se ubrzava cirkulacija i ubrzava oporavak tijela. Vjeruje se da Ronaldo godišnje troši oko milijun eura za posebne metode treninga, spavanja, oporavak, prehranu… Baš kao i drugi vrhunski sportaši koji su zakoračili u tridesete ili su sve bliže petom desetljeću. prenosi Vecernji“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh