Fudbal

Ronaldo progovorio o vjenčanju s Georginom: Ona dobro zna šta mislim o tome

Dokumentarna serija o životu djevojke Cristiana Ronalda u četvrtak je ugledala svjetlo dana, a gledatelji su, između ostalog, saznali i šta legendarni nogometaš misli o vjenčanju.

Cristiano Ronaldo i Georgina - Instagram

U najavi dokumentarne serije Georgina Rodriguez otkrila je da želi da je nogometaš zaprosi, a sada, nakon emitiranja serije 27. januara, javnost je saznala i Ronaldov stav o vjenčanju sa svojom izabranicom.

“Uvijek Georgini govorim da ćemo se vjenčati kad se dogodi taj klik, kao i sve u našim životima, i ona zna na šta mislim. Mogli bismo se vjenčati kroz godinu dana, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju, hiljadu posto sam siguran da će se to dogoditi”, kazao je.

Portugalski ngometaš s partnericom i djecom uživa u Dubaiju gdje je Georgina proslavila 28. rođendan, a Ronalndo joj je pripremio i vrhunski rođendanski poklon. Naime, postavio je njenu fotografiju uz poruku na najvišoj zgradi na svijetu – Burj Khalifi.

Slavni par će uskoro dobiti blizance, a već imaju kćer Alanu Martinu te Cristianovog sina Cristiana Jr., kojeg je nogometaš dobio sa ženom čiji identitet nije poznat, te blizance Evu i Matea, koje je na svijet donijela surogat majka. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh