Fudbal

Miralem Pjanić se nakon pobjede posebno zahvalio trenerima Bešiktaša

Nakon utakmice Pjanić je na Instagramu objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj je prisutan dio ekipe i treneri koji rade u klubu.

Miralem Pjanić - SCsport.ba

Nakon dugo vremena Miralem Pjanić je sinoć odradio 90 minuta za Bešiktaš koji je savladao na svom terenu Kajserispor rezultatom 4:2.

Naš veznjak nije bio ni asistent ni strijelac, ali je solidno odigrao utakmicu i bio jedan od boljih igrača na terenu, a nakon ove pobjede, na koju je Bešiktaš čekao skoro dva mjeseca, ekipa sad zauzima sedmo mjesto na tabeli s 24 boda, šest manje od mjesta koje vodi u kvalifikacije za LP naredne godine.

Nakon utakmice Pjanić je na Instagramu objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj su prisutan prvotimci i treneri koji rade u klubu, a sudeći po poruci bh. veznjaka koju je ostavio, upravo su treneri Bešiktaša odradili odličan posao.

“Ova pobjeda je za vas, zaslužili ste je. Veliko hvala našim trenerima koji su radili s nama u ovoj utakmici”, poručio je naš reprezentativac, piše Avaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh