Fudbal

Luka Menalo: “S ovom igrom ne možemo pobijediti nikoga”

Prvi komentar na bolan poraz BiH od Finske u Zenici od 1:3 dao je Luka Menalo.

Luka Menalo - Screenshot

Menalo je rekao da s današnjom igrom ne može da se dođe do tri boda protiv nikoga.

– Ne mogu reći ni da sam ga ja očekivao osobno. Poslije penala sam mislio da će se stvari okrenuti u našu korist. Pozitivna atmosfera i energija na stadionu, a mi onda primamo gol. Poslije se vratimo na 1:2 i opet brzo primamo gol. Previše nekih početničkih grešaka, promašenih prilika i s takvom igrom ne možete doći do tri boda protiv nikoga – rekao je Menalo.

Činilo se da će Zmajevi nakon odbranjenog penala Šehića i crvenog za Raitalu okrenuti stvari u svoju korist.

– I sa klupe je tako djelovalo. Svi smo to očekivali, ali nikako nismo mogli prelomiti stvari u našu korist. Jako sam razočaran – dodao je Menalo.

Menalo je bio strijelac jedinog gola za BiH, a rekao je da se mora maksimum dati u utakmici protiv Ukrajine u utorak.

– Jesam zadovoljan, ali taj nam gol ništa ne donosi. Trebali bi dati maksimum protiv Ukrajine. Ne smijemo rasprodavati ugled reprezentacije i to dovoditi u pitanje – zaključio je Menalo, piše SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh