Fudbal

Vahid Halilhodžić u svađi sa još jednom zvijezdom reprezentacije

Oglasio se fudbaler Ajaxa.

Vahid Halilhodžić - Haber.ba

Vahid Halilhodžić je od ranije meta marokanske javnosti zbog svađe sa najvećom zvijezdom reprezentacije, Hakimom Ziyechom, a nakon najnovijeg obraćanja Noussaira Mazraouija moglo bi biti dodatnih problema.

Fudbaler Ajaxa, Noussair Mazraoui, odlučio je da se oglasi u javnosti, te je rekao svoju verziju priče zbog čega ga nema odavno na spisku reprezentacije. Halilhodžić je u medijima rekao da je Mazraoui odbio da igra i da takvim igračima nema mjesta u reprezentaciji, ali izjava desnog beka Ajaxa je potpuno drugačija.

– Kada sam stigao, trener je bio veoma uznemiren. Tokom treninga, bilo je veoma vruće i od nas je zahtjevao da pijemo vodu na svakih pet minuta. Tokom jedne od pauza ja nisam pio, jer nisam bio žedan.

– Halilhodžić je došao do mene da mi kaže da pijem ponovo, što sam ljubazno odbio, ali je on nervozno insistirao. Da bi smirio situaciju Romain Saiss mi je dao bocu vode, ali ja sam izlio na pod. Tako je počeo problem.

Vahidu Halilhodžiću svakako na ruku ide i to što ima jako dobre rezultate sa Marokom, uprkos činjenici da ima dosta nesuglasica, prenosi Sport1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh