Fudbal

Novi incident: Navijači Zvezde pretukli kadete Partizana

Radi se o generaciji 2007. koju kao trener predvodi nekadašnji fudbaler Železnika Đorđije Ćetković

navijači - Telegraf

Navijačko rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana nastavlja pomjerati granice. I kada pomislite da navijači vječitih rivala ne mogu napraviti incident koji će iznova šokirati javnost, to se dogodi.

Naime, prema pisanju “Telegraf.rs”, grupa maskiranih navijača Crvene zvezde upala je u četvrtak uvečer u autobus i pretukla nekoliko kadetskih fudbalera Partizana. prneosi “Avaz“.

Incident se dogodio malo iza 23 sata, neposredno po završetku utakmice Lige konferencija između Partizana i Genta (0:1). Radi se o generaciji 2007. koju kao trener predvodi nekadašnji fudbaler Železnika Đorđije Ćetković. Dječaci su bili napadnuti jer su bili u obilježjima Partizana.

“Telegraf” piše kako su napadači nosili fantomke i da su bili naoružani kaiševima, palicama, motkama i letvama. Nekoliko dječaka je zadobilo lakše i teže povrede poslije ovog napada huligana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh