Fudbal

“SRCE MI SE SLAMA, LEGENDA U TAKVOM STANJU” – Mrtav pijan, ne može da hoda ulicom, a kakva je igračina bio

LEGENDARNI engleski fudbaler Pol Gaskojn ne može bez poroka. Na terenu je bio maestro, ali van istog čovek koji je potpuno promašio život.

Paul Gazza Gascoign - Screenshot

Gaskojn je oduvijek imao problema s alkoholom i više puta je išao na liječenje, a sada je ponovo u centru pažnje jer očigledno ne može da prestane s konzumiranjem istog, pišu Novosti.

Naime, bivši fudbaler je snimljen mrtav pijan dok se tetura prema automobilu. Jedva je stajao na nogama, pa je uz pomoć jedne osobe stigao do automobila.

– Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo da hoda. Htio sam da mu priđem i pomognem, ali… Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. Neko ga mora ‘probuditi’ i pomoći mu – rekao je očevidac i veliki fan legendarnog Engleza koji je podelio snimak pijanog Gaskojna.

Kontroverzni fudbaler je u svojoj karijeri igrao za NJukasl, Totenhem, Lacio, Glazgov Rendžers, Midlsbro i Everton, nedavno je rekao kako će “uvek biti alkoholičar”.

A na terenu je prosipao magiju, znao je sa loptom kao malo ko, iako je i tada volio da popije koju više, ali jednostavno Gaza je bio neko koga ste morali voljeti i koji je u svakom trenutku bio najgori za sebe. Bio i ostao legenda engleskog fudbala…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh