Fudbal

IBRA JE NEUNIŠTIV: Evo kad se Zlatan vraća na teren

Počinje da trenira sa ekipom.

Zlatan Ibrahimovic - AC Milan

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović trebalo bi da počne da trenira sa ekipom od četvrtka i navodno ima za cilj da se vrati u tim za utakmicu protiv Porta u Ligi šampiona, preneli su danas italijanski mediji.

Napadač, koji je početkom meseca napunio 40 godina, oporavlja se od povrede ahilove tetive.

Tutosport je danas prenio da bi Ibrahimović trebalo da se vrati treninzima sa ekipom u srijedu ili četvrtak, pošto je juče počeo da radi individualno.

Taj list navodi da bi mogao da bude u sastavu za meč protiv Verone poslije reprezentativne pauze, ali da Švedjanin cilja povratak za meč protiv Porta sljedeće sedmice.

Makedonci su napravili najveću senzaciju kvalifikacija za SP pobjedivši Njemačku kao gosti. Ako bi večeras (20.45) u Skoplju ponovili taj podvig bili bi na korak od obezbeđivanja baraža. Ali biće im teško – kvota na keca je čak 14, iks je 7,00, a dvojka 1,23. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija – Njemačka.

Ibrahimović je odigrao samo jednu utakmicu od početka sezone u Seriji A, postigavši gol za pobjedu Milana protiv Lacija 12. septembra, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh