Fudbal

Džemal Hadžiabdić: Velež je trn u oku mnogima, moj prijedlog je da sude arbitri iz inostranstva

Jedan od najboljih fudbalera i trenera Veleža, a sada član Nadzornog odbora Veleža Džemal Hadžiabdić potpuno je, kao Veležov igrač i navijač, skrhan posljednjim zbivanjima.

Džemal Hadžiabdić - SCsport.ba

Povodom aktuelne situacije dao je sljedeću izjavu za Avaz:

“Ne znam šta je bio razlog da se ovo desi, jer ova slika je otišla u svijet. Ovi isti navijači su prije mjesec bili primjer. Zvali su me iz Engleske, Francuske, Nizozemske, nisu mogli vjerovati da imamo takve navijače. Međutim, za sve postoji uzrok. Ovakvo suđenje odavno nisam vidio i nije ovo prva utakmica, ni druga ni treća“, istakao je Hadžiabdić te dodao:

“Sve se dešava s nekim razlogom, pa i to zbog čega je Velež trn u oku mnogima. Jer, ovo što rade ovi ljudi i ovaj grad je fenomen zadnjih pet godina. Možda u svemu ima politike, ne znam, ali ako mene pitate, ovom sudiji više nikada ne bih dozvolio da sudi. Moj prijedlog je da sude sudije iz inostranstva. To je jedino rješenje ove situacije. Velež su kažnjavali i ranije i bio je na koljenima, ali ove kazne neće ovako proći”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh