Fudbal

Iznenađujući izbor: Španski mediji otkrili koji će broj Mbape nositi u Realu

Kylian Mbappe - Twitter

U Madridu je sve spremno za doček Kyliana Mbappea. Francuska zvijezda će stići iz PSG-a u transferu vrijednom oko 180 miliona eura, s tim da će 170 biti uplaćeno odmah, a dodatnih deset kroz razne bonuse.

Madridski “As” je prenio vijest da će Real novu zvijezdu predstaviti na Santiago Bernabeuu 10. septembra, a objavljen je i broj koji će Mbape zadužiti u kraljevskom klubu. Navodno će nositi dres sa brojem 5 u čast jednog od najboljih fudbalera svih vremena Zinedine Zidane.

Inače, Mbappe je u PSG-u nosio dres sa brojem 7, a u reprezentaciji 7 i 9, međutim u Realu ti brojevi imaju svoje vlasnike, Edena Hazarda i Karima Benzemu. I “petica” je zauzeta, ali će Real tražiti da ga Mbapeu prepusti Jesus Vallejo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh