Fudbal

Dinamo organizuje kamp za mlade fudbalere iz BiH

Dinamo - Vijesti.ba

Zagrebački Dinamo u saradnji s NK Igmanom s Ilidže (Kanton Sarajevo) organizira od 9. do 13. augusta trening kamp za oko 200 talentiranih mladih nogometaša iz cijele BiH.

Kako je u nedjelju službeno potvrđeno iz NK Igmana treninge će u njihovome sportskom centru voditi treneri iz Dinamove omladinske škole koji u Sarajevo stižu zajedno sa asistentima. Dinamov tim će voditi treninge i testiranja po specijalnom programu, a najbolji mladi nogometaši će kasnije, po dogovoru, imati priliku trenirati i u Zagrebu.

“Mi znamo da je zagrebački Dinamo jedan od vodećih klubova, kako u regiji ali isto tako i u Europi. Dinamo je igrao u grupnoj fazi Lige prvaka, to je klub za kojeg svi znaju. Imaju dobru nogometnu školu, a prodaju puno igrača i mislim da je to prava reklama za naš nogomet, da svi igrači koji posjeduju kvalitetu i vjeruju u sebe mogu doći u ovaj kamp da pokažu što znaju”, poručio je Samir Mekić, koordinator projekta i predstavnik NK Igmana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh