Fudbal

Tuzla City savladao TSC u Sloveniji, Sulejman Krpić postigao pogodak i asistirao

Tuzla City je u prijateljskoj utakmici u Sportskom parku Radomlje pobijedio TSC Bačku Topolu rezultatom 4:2.

Tuzla City - SCsport.ba

TSC je došao do vodstva u 22. minuti golom Stanojlovića, kojem je ovo bio prvijenac. U prvom dijelu što se tiče Tuzla Cityja može se izdvojiti pokušaj Ubiparipa iz slobodnjaka i odlična odbrana Brajlovića.

U drugom dijelu Nukić je prijetio, a onda je Džafić donio poravnanje u 64. minuti. Fejzić je spasio gol ekipe iz Simin Hana u 67. minuti, a potom je četiri minute poslije Krpić donio vodstvo Tuzla Cityju od 2:1 nakon asistencije Nukića. Ovo mu je bio prvi pogodak u dresu ekipe iz Simin Hana.

Krpić je u igru ušao s klupe, a u 73. minuti nakon gola upisao je i asistenciju. Ovaj put strijelac za 3:1 pogodio je Mešinović. Isti fudbaler postigao je još jedna pogodak u 87. minuti, a TSC je preko Ratkova postavio konačnih 4:2 u posljednjim trenucima, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh