Fudbal

Ahmetović zaigrao nakon dugo vremena, remi Slobode i Sarajeva

Sloboda i Sarajevo remizirali su u prijateljskoj utakmici na Tušnju (1:1), a za bordo klub je zaigrao i Mersudin Ahmetović, koji je zbog povrede dugo izbivao sa terena.

Mersudin Ahmetović - Sport.ba

Također nastup su upisali još neki fudbaleri Sarajeva koji su duže imali problema sa povredama poput Đanija Salčina i Dala Varešanovića.

Utakmica je bila prekinuta u 5. minuti kada je iz igre izašao Adnan Salihović, fudbaler Slobode koji se oprašta od aktivnog igranja. Na prvi pogodak se čekalo do 22. minute kada je Jasmin Mešanović dobio dobro dodavanje u šesnaestercu, a onda uposlio Ševelja koji pogađa za vodstvo Sarajeva.

Moglo je Sarajevo i udvostručiti prednost, ali je Fanimo uzdrmao stativu u 39. minuti susreta. Samo dvije minute kasnije stigla je kazna, a Alić je sa bijele tačke poravnao rezultat i, ispostavit će se, postavio konačan rezultat utakmice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh