Fudbal

Remi Veleža i Tuzla Cityja na Kupresu

Velež i Tuzla City su odigrali prijateljski meč u okviru priprema obje ekipe za nastupajući sezonu koji je završen rezultaotm 1:1.

Velež Mostar

Obje ekipe se spremaju za start Premijer lige BiH, no Velež će najprije početkom jula imati evropske utakmice protiv sjevernoirskog Corelainea u okviru Konferencijske lige.

Za Velež su od prve minute zaigrali Bogdanović, Ovčina, Isić, Zeljković, Dario, Radovac, Pršeš, Hasanović, Ćosić, Brandao i Zajmović, a za Tuzla City Fejzić, Alić, Mehidić, Nukić, Guilty, Džafić, Mujkić, Ubiparip, Mešinović, Krpić i Ibrahimkadić.

Oba pogotka u susretu koji je odigran na Kupresu su pala u drugom poluvremenu.

Na startu drugog poluvremena Tuzla City je poveo pogotkom Mišića iz penala, dok je Velež u posljednjim minutima stigao do izjednačenja pogotkom Zubanovića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh