Fudbal

Petev suočen s nekoliko otkaza: Gledam pozitivnu stranu, priliku će dobiti mlađi igrači

Okupljanje nogometne reprezentacije BiH zakazano je za četiri dana, a već prije prozivke selektor Ivaylo Petev suočio se sa problemima.

Ivaylo Petev - SCsport.ba

Susrete protiv Crne Gore i Danske zbog povreda propustit će Miroslav Stevanović, Gojko Cimirot i Sead Kolašinac, navodi se na zvaničnoj stanici NSBiH.

Svi igrači su mi se javili. Razgovarali smo otvoreno ne samo o povredama, već i o drugim stvarima. Iskreno mi je žao zbog povreda, ali sam osjetio da i njima nije svejedno što će propustiti ove utakmice. Ipak, gledam pozitivnu stranu, a to je, da će priliku dobiti mlađi igrači. Ovo je za njih odlična šansa da pokažu koliko mogu i šta znaju. Normalno je da poslije naporne sezone, dođu povrede, samo se nadam da će se brzo oporaviti, odmoriti i biti spremni za septembarske duele”, kaže Petev, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh