Fudbal

Nestvaran kiks Nijemca donio trijumf Evertonu: Autogol Lena presudio Arsenalu

Arsenal je večeras na svom Emiratesu u 33. kolu Premiershipa poraženi od Evertona, a glavni krivac za to je golman Tobdžija Bernd Leno.

Leno - Screenshot

Dugo je na semaforu stajao rezultat 0:0, a onda je Nijemac na golu Arsenala napravio nestvaran kiks u 76. minuti i postigao autogol nakon jednog bezazlenog udarcca Richarlisona, piše “SCsport“.

Richarlison je poslao loptu ka golu gotovo iz mrtvog ugla s desne strane, lopta je išla pravo u ruke Lena, ali nije je iskontrolisao i poslao ju je u svoju mrežu za 0:1.

Tako je Arsenal vjerovatno ostao bez ikakvih šansi da se plasira u evropska takmičenja naredne sezone pošto je devetoplasirani sa 46 bodova, a Everton je poziciju ispred sa čak šest više.

Pogledajte glupost Lena koja je odlučila meč OVDJE!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh