Fudbal

Panika u Manchester Cityju: Najbolji igrač samo sjeo na travu i rekao – “Ne mogu više”

Manchester City juriša ka tituli u Premier ligi, favorit je i u Ligi prvaka gdje je stigao do polufinala, ali jedna povreda bi mogla dosta toga da promijeni.

Kevin De Bruyne - Penal.ba

Manchester City juriša ka tituli u Premier ligi, favorit je i u Ligi prvaka gdje je stigao do polufinala, ali jedna povreda bi mogla dosta toga da promijeni.

Kevin De Bruyne zamijenjen je na jučerašnjoj utakmici protiv Chelseaja, koju su “građani” izgubili i ostali bez finala FA kupa, a daleko više mogla bi da ih zaboli povreda Belgijanca koji je u jednom trenutku samo sjeo na travu i rekao da ne može više.

Nešto je “kvrcnulo” u zglobu prilikom borbe za loptu sa N’Golo Kantéom, pa je Guardiola morao da ga zamjeni i sada mu preostaje samo da se nada da nije teža povreda u pitanju.

“Kevin je u jakim bolovima… Ide odmah na ispitivanja, ali već sada mi govore da ne izgleda uopšte dobro”, zabrinuto je zvučao Guardiola koji se nada da bi mogao da napravi pomak u Ligi prvaka pošto nije podigao taj trofej još od dana u Barceloni.

Paris Saint-Germain je njihov protivnik u polufinalu Lige prvaka i prvi meč je zakazan već za 27. april u Francuskoj, dok je revanš za nedelju dana u Engleskoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh