Fudbal

Obistinile se najave nakon sjajnog rezultata na Etihadu: Slaven Bilić dobio otkaz

Obistinile su se sinoćnje najave novinara na konferenciji za medije, pošto je Slaven Bilić danas i zvanično dobio otkaz u West Bromwich Albionu.

Slaven Bilić - Skysports.com

Zanimljivo, otkaz je došao nakon sjajnog rezultata ovog tima na gostovanu Manchester Cityju s kojim je WBA remizirao 1:1.

Ipak, WBA od početka sezone bilježi loše rezuultate i iz 13 utakmica je osvojio samo 7 bodova, pa je otkaz bio i logičan slijed događaja.

WBA i Slaven Bilić danas su prekinuli suradnju. Pomoćni treneri Dean Računica, Danilo Butorović i Julian Dicks također su napustili klub. Hvala Slavenu i njegovom stručnom stožeru na svemu što su napravili da klub prošle sezone izbori Premier ligu i želimo im sve najbolje u budućnosti”, objavio je WBA.

Bilićev nasljednik bi prema najavama s Ostrva trebao biti Sam Allardyce, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh