Fudbal

Slavko Petrović: “Ja sam već rekao da je prvih sedam mjesta u Premijer ligi BiH rezervisano”

Trener Radnika nakon utakmice protiv Tuzla Cityja.

Slavko Petrović - SCsport.ba

Fudbaleri Radnika rezultatom 1:0 su doživjeli poraz od Tuzla Cityja, a svoje viđenje utakmice dao je trener Bijeljinaca Slavko Petrović.

Imamo problem sa realizacijom jer ako u prelaznom roku ode deset igrača, a dođe šest, svaka ekipa bi imala problem. Naš cilj je da se napravi nekoliko mladih igrača, to od početka sezone tražimo i normalno je da ćemo imati određene probleme“, kazao je na početku Petrović, dodavši:

Znali smo da nas čeka teška utakmica, Tuzla City ima vrlo jak tim. Moji momci su pokušali sve, ne mogu reći da nisu pokazali volju, želju i borbenost, ali jednostavno nemamo kvalitet da se nosimo sa njima. Prije sezone sam rekao da je prvih sedam mjesta već obezbijeđeno“.

Objasnio je i da smatra da njegov tim ne bi trebao biti ugrožen po pitanju opstanka.

Mi se moramo orijentisati na ekipe koje su na našem nivou. Mi sigurno nećemo ući u turbulencije za ispadanje, ali možda ne bi bilo loše dovesti dva igrača da proširimo ekipu i da možda osvojimo neke bodove na koje nismo računali“, kazao je Petrović, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh