Fudbal

Koronavirus otkazao naredno okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine trebala je da se okupi naredne sedmice i otputuje u Poreč na “futsal sedmicu” i mini turnir koji bi poslužio kao odlična uvertira za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

N/FS BiH - Twitter

Ipak, organizator je odlučio da zbog pogoršanja epidemiološke situacije i suočen sa otkazima otkaže septembarski “Futsal week”, pa tako neće biti ni okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Jednostavno viša sila. Ništa nije bitnije od zdravlja, tako da je odložen ovaj turnir. Nas je sinoć zatekla ta vijest, tako da evo sada gledamo šta ćemo. Okupljanja sada neće biti, to je sigurno. Imamo i mi tih nekih problema oko koronavirusa u Salinesu, pa ćemo da sačekamo. U ovom trenutku mogu reći da ćemo imati jedno okupljanje do početka kvalifikacija, i u tom terminu vidjećemo da odigramo dvije utakmice protiv Slovenije. Odličan su protivnik i sigurno je da ćemo protiv njih u te dvije eventualne utakmice moći dosta toga da vidimo pred kvalifikacije, rekao je za “Sport1” selektor Bosne i Hercegovine, Ivo Krezo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh