Fudbal

Poznat datum Skupštine FK Sarajevo: Šta će biti glavne tačke o kojima će se raspravljati

Skupština FK Sarajevo zakazana je za kraj ovog mjeseca, tačnije za 29. juni, najavio je predsjednik ovog tijela Valentin Ilievski.

FK Sarajevo - Sport1.oslobodjenje.ba

Budući da još uvijek traje pandemija koronavirusa, te nije moguće okupljanje više osoba na jednom mjestu, članovi Skupštine će komunicirati preko video linka.

Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se nekoliko tačaka koje se tiču promjene rukovodstva tima sa Koševa, očekuje se usvajanje ostavke članice Upravnog odbora Eme Bukovice, kao i imenovanje novog člana koji će doći na njeno mjesto.

Osim toga, raspravljat će se o finansijskom izvještaju koji je tim sa Koševa objavio prije nekoliko dana, bit će imenovan novi Nadzorni odbor bordo kluba.

Također, predsjednik UO Senad Jahić, na dnevnom redu će članovima Skupštine predstaviti izvještaj o radu Upravnog odbora, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh