Fudbal

Giorgio Chiellini: “Balotelli je najgori od sve djece”

“On je jako loša i negativna osoba, nisam nikad udario saigrača, ali njega bih rado udario…”

Giorgio Chiellini - Sport1.oslobodjenje.ba

Defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini objavio je svoju dugo očekivanu autobiografiju koja pokriva cijeli njegov put u karijeri, odnose sa saigračima u Juventusu i reprezentaciji, rivalitet sa Interom, ali i neke pikanterije koje fudbaleri otkrivaju upravo u djelima poput ovih.

Jedna od njih tiče se i napadača Marija Balotellija, koji je vjerovatno najkontroverzniji lik italijanskog fudbala. Njemu je Chiellini posvetio posebnu pažnju.

“Cijenim svakog svog saigrača, ali sa njim nikad nije bilo tako. Bio je razmažen, u njemu nema ništa sportsko. Igrali smo Kup konfederacija 2013. godine i nismo imali nikakvu pomoć od njega, kao da nije bio dio tima. On je jako loša i negativna osoba, nisam nikad udario saigrača, ali njega bih rado udario”, kazao je Chiellini, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh