Fudbal

Ronaldo ipak nije pretvorio hotele u bolnice

Portugalski mediji demantovali su informaciju koja se širi svjetskim medijima da je Cristiano Ronaldo odlučio je da svoje hotele prenamijeni za potrebe liječenja zaraženih virusom korona.

Cristiano Ronaldo - Twitter

Ronaldovi hoteli u Lisabonu i Madeiri od sljedeće sedmice će postati bolnice za zaražene, prenijeli su Daily Mail i Marca. Dodali du da će smještaj će biti besplatan, a Portugalac će pokriti i sve troškove liječenja, kao i plate doktora, medicinskih sestara i ostalog osoblja.

Međutim, uslijedio je demanti iz matične zemlje. Portugalski mediji su kontaktirali agenciju kao i hotele gdje je ova vijest demantovana. Nekoliko vodećih novinara je istaklo da je u pitanju lažna vijest koja je potekla sa Facebooka, prenosi “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh