Fudbal

Veliki broj smrtnih slučajeva u posljednja 24 sata: Odgođena utakmica Juventusa i Milana

Juventus i Milan trebali su sutra navečer odigrati revanš utakmicu polufinala Kupa Italije, međutim meč je otkazan znog koronavirusa, koji ozbiljno pogađa ovu zemlju.

Juventus - Milan - SCsport.ba

Prvobitno je donesena odluka da se meč igra i da na stadion mogu doći samo navijači iz regija koje nisu pogođene korona virusom, a nakon toga pojavila se informacija da će se igrati pred praznim tribinama i u konačnici meč je odgođen.

Naš Asmir Begović trebao je braniti od prve minute na ovom susretu, jer se Gianluigi Donnarumma još uvijek nije oporavio od povrede.

U posljednja 24 sata umrlo još 27 osoba, te je ukupan broj umrlih povećan na 79 ljudi. Prvi slučaj zaraze korona virusom u Italiji zabilježen je 21. februara ove godine, a broj zaraženih sada je povećan na 2.263 osobe, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh