Fudbal

Jurgen Klopp nakon senzacionalnog poraza Liverpoola: “Nismo imali posjed lopte kada je to trebalo”

Trener Liverpoola Jurgen Klopp se oglasio nakon prvog poraza svog tima u ovoj sezoni Premier lige.

Jurgen Klopp - SCsport.ba

Redsi su na gostovanju Watfordu poraženi ubjedljivim rezultatom 0:3, a Klopp je poslije meča istakao da njegov tim nije bio dovoljno dobar.

Nismo bili dovoljno dobri, jednostavno je. Oni su uradili tačno šta su željeli, mi nismo uradili ono što je trebalo da uradimo. Prvo poluvrijeme je prošlo sa mnogo trčanja, sa mnogo otvorenih situacija, ali nismo dodavali u pravom momentu jer ni posjed nije bio onakav kakav je trebalo da bude“, rekao je Klopp i nastavio:

Malo smo to prilagodili u drugom poluvremenu i odmah smo bili bolji. Ali, prije nego što smo mogli da dođemo do neke koristi od toga primili smo gol. Pokušavali smo, jer jedan gol ne odlučuje meč ako dobro reaguješ, ali mi smo primili drugi gol. Ni tada nije bilo gotovo, ali nastavilo se onako kako je Watford želio. Sasvim su zasluženo pobijedili i meni ostaje samo da im čestitam“, rekao je Klopp u izjavi za “Sky sport” poslije meča, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh