Fudbal

Portugalac već zna čime će se baviti nakon fudbalske karijere

Fudbaler Juventusa Cristiano Ronaldo ima 34 godine, a s obzirom na njegovu fizičku spremu čini se da ćemo ga na terenima gledati još dugo.

Cristiano Ronaldo - Twitter

Ipak, on je izjavio kako već zna čime će se baviti kada jednom okonča svoju karijeru, a u pitanju je gluma, koja ga fascinira, piše “SCsport“.

Volio bih da se vratim studiranju. Želim da studiram, da učim, jer nažalost moje dosadašnje studije ne mogu da mi daju odgovore na sva pitanja koja imam. Također, fascinira me i gluma. Htio bih da glumim u filmu“, otkrio je Ronaldo.

Portugalac će 35 godina napuniti u februaru.

Onog trenutka kada moje tijelo ne bude reagovalo na terenu kako želim, biće to znak da prestanem. Prije mnogo godina igrači su završavali karijeru u 30. ili 32. godini, ali danas vidimo igrače koji igraju i u 40. godini“, dodao je igrač Stare dame.

Ronaldo je karijeru započeo 2002. godine u Sportingu. Igrajući potom za Manchester United, Real Madrid i sada Juventus postao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh