Fudbal

Bolna reakcija De Jonga na San Siru kada je saznao za ispadanje Ajaxa iz Lige prvaka

Barcelona je sinoć slavila na gostovanju kod Intera rezultatom 2:1, a jedan fudbaler ekipe iz Katalonije nije bio presretan nakon utakmice na San Siru.

Frenkie de Jong - Screenshot

Frenkie de Jong koji je ovog ljeta u redove Barcelone stigao iz amsterdamskog Ajaxa nakon utakmice saznao je da je njegova bivša ekipa poražena na domaćem terenu od Valencije i da na proljeće neće igrati u Evropi, piše “Klix“.

Gledao je De Jong, vjerovatno prema semaforu stadiona San Siro i saznao da su Kopljanici poraženi od Šišmiša, a potom je napravio bolnu grimasu na licu.

De Jong je u Ajax stigao iz Willema II 2015. godine, a u prošloj sezoni Lige prvaka bio je jedan od najboljih fudbalera ekipe s Amsterdam Arene.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh