Fudbal

Mourinho nahvalio Zlatana, a onda poručio: “Nećemo ga dovesti, pa već imamo najboljeg”

Jose Mourinho pobjedom je otvorio novo trenersko poglavlje. Njegov Tottenham slavio je na gostovanju kod West Hama, a sada ekipu iz sjevernog Londona očekuje duel u grupi B Lige prvaka na domaćem terenu s Olympiacosom.

No image - Haber.ba

Uoči duela s Grcima na konferenciji za medije Mourinha su pitali da li će pokušati angažovati Zlatana Ibrahimovića, koji će uskoro objaviti ime novog kluba nakon rastanka s LA Galaxyjem, piše “Klix“.

Istina je da imamo dobru vezu. Rekao bih i više od veze. Rekao bih također, strast i razumijevanje. Fantastičan igrač, fantastičan momak. Ali ne, nema šanse. Imamo najboljeg napadača u Engleskoj i jednog od najboljih na svijetu. Nema nikakvog smisla da igrač Zlatanove veličine, u svojim kasnim tridesetim, ali igrač koji može igrati u bilo kojem klubu na svijetu, dođe u klub u kojem igra Harry Kane“, rekao je Mourinho.

Portugalac i Šveđanin surađivali su ranije u Interu i Manchester Unitedu.

Tottenham će sutra u Londonu dočekati Olympiacos, a utakmica počinje u 21:00 sati.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh