Fudbal

Zlatan Ibrahimović na pragu neočekivanog transfera: Neće moći odbiti prijatelja?

Bologna želi dovesti Zlatana Ibrahimovića, a prvi čovjek kluba Joey Saputo pripremio je osam miliona eura za 18 mjeseci ugovora. Taj novac obezbijedit će sponzori.

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Italijanski mediji pišu da je Mino Raiola preuzeo na sebe da ubijedi Ibrahimovića da pređe u Bologu, međutim kako stvari stoje prevaga bi mogao biti Siniša Mihajović.

Srbijanski trener, koji se bori sa opakom bolešću, prijatelj je sa Ibrahimovićem s kojim je bio rival, ali bio mu je i trener u Interu.

Navodi se da će Ibra teško odbiti prijatelja, a i novac koji mu nudi Bologna značajno je veći od onoga što je nudio Napoli i ne mnogo manji od iznosa koji zarađuje u Americi, tačnije u LA Galaxyju s kojim mu ističe ugovor, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh