Fudbal

Najluđi fudbalski snimak vijeka dolazi iz BiH: Trener Sutjeske uradio nezapamćenu stvar u svijetu fudbala

Iako smo se dosad imali priliku nagledati svega na fudbalskim terenima, interesantno je da se uvijek pojavi nešto što pomiče granice nadrealnog.

Trener Sutjeske - Screenshot/Facebook

Takvo nešto se dogodilo danas na utakmici 13. kola Druge lige Republike Srpske, grupa ‘Istok’, između Sutjeske i Leotara, piše “Sport1“.

Naime, Sutjeska je golom Dejana Raševića iz druge minute uspjela slaviti pobjedu, no zahvaljujući potezu njihovog trenera u samoj završnici utakmice o njihovom trijumfu će se pričati na posve drugačiji način.

Trener Sutjeske je uradio nešto što je dosad vjerovatno nezapamćeno u svijetu fudbala kada ga je lopta pogodila u stomak, a on odlučio pasti na teren i prekinuti igru, sve kako bi ‘ukrao’ što više vremena i pomogao svom timu da dođe do pobjede.

Sudac nije ‘pao’ na njegovu glumu pa mu je dao i drugi žuti karton, te ga poslao u svlačionicu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh