Fudbal

U AEK-u burno: Vranješa predsjednik izbacio iz ekipe zbog najnovijeg komentara o Karleuši, zaplatio i Anel Šabanadžović

Nema mira u Atini, barem u žuto-crnom dijelu grada. AEK se već nakon osam kola manje-više oprostio od borbe za naslov, jer je od favorita Olimpijakosa u direktnom dvoboju izgubio sa 0:2.

Ognjen Vranješ - Avaz.ba

Noć poslije, naš Anel Šabanadžović je, zajedno s trojicom kolega (Srbi Miloš Deletić i Nenad Krstičić te Hrvat Marko Livaja), fotografiran u kasnonoćnom provodu u jednom od atinskih barova, pišu “24sata“.

Domaći navijači provocirali su Ognjena Vranješa (30) transparentom na kojem se spominjala Jelena Karleuša, a onda je Vranješ na društvenim mrežama objavio odgovor: “Vi možete samo da mastu*birate na ovu ku..u. Samo AEK.” Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melisanidisa (68), koji je došao do svlačionice:

Vi ste idoli djeci koja vas prate na Instagramu, Twitteru, Facebooku… Kako to ne shvatate?! Ne podnosim takve objave, kakvu je u javnost stavio Vranješ – rekao je gazda pa je od trenera Nikosa Kostenogloua (49) zatražio sankcije.

Grčki novinari otkrivaju kako Šabanadžovića i trojicu saigrača očekuju žestoke novčane sankcije, a Vranješ će, osim toga, na predsjednikov zahtjev, mjesec biti izvan prvog tima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh