Fudbal

Ibrahimović: “Španijo, vraćam se!”

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović najavom da se vraća u Španiju uzdrmao je fudbalski svijet, iako nije precizirao da li se radi o transferu u neki klub.

Zlatan Ibrahimović - Wallfor.net

Ibrahimoviću u decembru ističe ugovor sa Los Anxeles Galaxyijem, izvjesno odlazi i zato je njegov svaki korak po lupom.

Uprkos tome što nije jasno objasnio o čemu se radi, što je u njegovom stilu, 38-godišnji fudbaler izazvao je pompu, piše “Tanjug”.

“Zdravo Španijo. Pogodite šta ima novo? Vraćam se u Španiju”, poručio je Ibrahimović putem društvenih mreža.

View this post on Instagram

Zlatan to La Liga confirmed?! ???

A post shared by ESPN FC (@espnfc) on

U Španiji je proveo samo jednu sezonu, 2009/2010, u dresu Barcelone i kasnije otišao uz razmirice sa tadašnjim trenerom Pepom Guardiolom.

Za tim sa Nou Campa postigao je 22 gola na 46 utakmica, potom je prešao u Milan, Paris Saint Germain i Manchester United, a ranije je bio član i Intera, Juventusa, Ajaxa i Malmea.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh