Fudbal

Vranješu priređen pakao na stadionu Olija, “dočekala” ga Karleuša

Afera fudbalera Ognjena Vranješa i srpske pjevačice Jelene Karleuše bila je glavni motiv koreografije navijača Olimpijakosa na početku velikog atinskog derbija protiv AEK- na “Karaiskakiju”

Ognjen Vranješ - Twitter

Teško da je Ognjen ovako nešto očekivao pred derbi, ali mediji i društvene mreže su učinile svoje, a pristalice kluba iz Pireja samo su ga podsjetile na njegovu burnu “avanturu”.

Naime, navijači “Olija” su na platnu ovjekovječile par koji je mjesecima punio naslovncie tabloida, uz uplakano lice fudbalera, a onda ga digli pod svodove Arene, kako bi bio na oku svima, pa i Vranješu, prenosi “Telegraf“.

Pogledajte performans crveno-bijelih, koji su, očito, dobro upućeni u aferu fudbalera i folkerke.

Ni to nije bilo sve sa njihovog repretoara, imali su i nezgodnu poruku za defanzivca AEK-a na udarnoj navijačkoj tribini:

“Ognjen Vranješ ubij se, malo*ur*i”, udarili su ovom porukom još niže Olimpijakosovi fanovi na Vranješov lik, bokserskim terminom rečeno – ispod pojasa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh