Fudbal

Amar Osim na konferenciji za medije napao čelnike Zrinjskog

Željezničar nije uspio da se iz Mostara vrati neporažen. Tim s Grbavice je do 81. minute imao 1:1, ali su u finišu poklekli – bolje kazati nadigrao ih Petar Kunić.

No image - Haber.ba

Trener Plavih Amar Osim je na konferenciji za medije nakon utakmice, u kojoj je Zrinjski pobijedio sa 2:1, istakao da je susret odigran u katastrofalnom terminu i na katastrofalnom terenu, piše “Radio Sarajevo“.

Derbi je odigran u katastrofalnom terminu i na katastrofalnom terenu. Totalno nedostojnom derbija. Kažem da bi se neko trebao pobrinuti da to tako više ne bude pogotovo kada igraju dvije ekipe koje su najtrofejnije u našoj državi“, rekao je Osim nakon utakmice.

Osim je nakon toga uputio kritiku domaćinu.

Ti napraviš sr*nje od utakmice jer igraš u Mostaru na 28 stepeni na terenu koji je ljiga. Jest kritika Zrinjskom, moraju imati bolji teren, a to što prave reflektore, to je nesreća“, dodao je Osim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh