Fudbal

Tajno vjenčanje: Oženio se Gareth Bale

Zvijezda Real Madrida, fudbaler Gareth Bale oženio je svoju dugogodišnju djevojku Emmu Rhys-Jones, piše “The Sun”. Na vjenčanju je prisustvovalo šezdesetak gostiju, a upriličeno je na Mallorci.

Gareth Bale - Instagram

Ono što je zanimljivo jeste da je Emminoj porodici bio zabranjen ulazak na ovo vjenčanje, pa je zbog toga unajmljeno i posebno osiguranje.

Ona već mjesecima ne razgovara sa članovima svoje familije. Naime, njen otac Martin bio je u zatvoru zbog prevara i pranja novca. Vjenčanju nisu prisustvovali ni njeni djed i baka s kojima je odrasla.

Gareth Bale i Emma u vezi su od srednje škole. Njegova Emma je sve samo ne tipična žena fudbalera. Vrlo je skromna i ne voli se pojavljivati u javnosti.

Par se trebao vjenčati prošle godine u Toscani ali je ovo vjenčanje otkazano upravo zbog njenih loših odnosa s porodicom. U vezi su dobili dvoje djece, djevojčicu i dječaka, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh