Fudbal

Zašto je Messi dobio crveni karton?

Najbolji fudbaler današnjice, Argentinac Lionel Messi zaradio je isključenje u susretu sa Čileom u borbi za bronzanu medalju na Copa Americi.

Lionel Messi - Mondo.ba

“Gaučosi” su u prvom poluvremenu duela na “Corintians Areni” u Sao Paolu stigli do dvostruke prednosti pogocima Serhija Agueara u 12. i Paula Dibale u 22. minutu, ali su u 37. minutu ostali bez kapitena Messija.

Igrač Barcelone je zbog navodnog sukoba sa vezistom Bešiktaša i čileanske selekcije Gerijem Medelom, morao ranije napustiti teren.

Međutim, utisak je da je sudija iz Paragvaja Mario Alberto Dijaz de Vivar debelo pogriješio što je pokazao crveni karton zvijezdi katalonskog kluba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh