Fudbal

Poznato gdje će Hajrović igrati naredne sezone

Prošlog mjeseca špekulisalo se da će Izet Hajrović gotovo sigurno napustiti Dinamo i otići na zapad, bez obzira na ugovor koji ga za Modre veže do kraja godine.

Izet Hajrovic - GNKDinamo.hr

Sada, ipak, mediji u Hrvatskoj pišu drugačije. “Sportske novosti” nakon derbija u kojem je Dinamo porazio Hajduk, navode da će Hajrović vjerovatno produžiti i ostati još najmanje jednu sezonu.

Ne isključuje se ni mogućnost transfera, ali samo u sluču prave ponude, koja bi zadovoljila sve. Hajrović je ove sezone jedan od najboljih igrača Dinama i najzaslužnijih za evropsko proljeće nakon četiri decenije.

Odlične igre i forma nisu doprinijeli da ga Robert Prosinečki makar nekad pozove u reprezentaciju. Posljednji put je igrao u oktobru 2017. kada je bio dvostruki strijelac na utakmici protiv Estonije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh