Fudbal

Braco poštuje Dortmund: “Drago mi je što imamo takvog rivala”

Hasan Salihamidžić osvojio je drugi u nizu naslova na poziciji sportskog direktora Bayerna.

Legenda bavarskog kluba nakon velike fešte govorila je o rivalitetu sa Borussijom Dortmud, čestitavši rivalu koji je, kako je rekao, imao gigantsku sezonu i bio odličan suparnik. Podsjetio je da je Bayern nadoknadio minus devet, te je ponovo pozvao kolegu Hansa Joachima Watzkea na proslavu na Marian Platzu.

Ranije sam to učinio kada smo pobijedili Dortmud, što se kasnije pokazalo kao ishitreno ili preuranjeno. Interesuje me koliko će tog dana tamo biti turista, izjavio je Salihamidžić.

Rekao je i da je Bayern zaostatak za Milionerima nadoknadio zahvaljujući jedinstvu igrača i drugarstvu koje ih je krasilo.

Drago i je da imamo takvog rivala. Nadam se da će se utrka nastaviti u narednoj sezoni. Njemačka to zaslužuje, dodao je Braco.

Bayern je osvojio sedam titula prvaka u nizu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh