Fudbal

Begović napušta Englesku, poznata i nova destinacija

Turski mediji tvrde da će Asmir Begović gotovo sigurno potpisati za Fenerbahce. Volkan Demirel u narednoj sezoni ne računa na Karlosa Kamenija, a Begović koji je već okončao epizodu u Bournemouthu se nazire kao idealno rješenje.

No image - Haber.ba

Fener je i ljetos imao namjeru dovesti Begovića, koji je ipak odbio ponudu. Želio je ostati vjeran Bourenemouthu, nakon čega su se pojavili problemi. Početkom godine ostao je bez mjesta na golu, kasnije se na kratjo uspio vratiti, te na kraju i završiti kao praktično treći golman.

Eddie Howe potvrdio je da je sa Begovićem razgovarano, te da je postignut načelan dogovor o razlazu tokom ljeta. Zbog toga ni Begović ne konkuriše za posljednje utakmice. Dobio je nekoliko sedmica odmora više od uobičajenog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh