Fudbal

Poznato zbog čega Begović nije konkurisao za prošli meč

U prošlo kolu Bournemouth je pobijedio finalistu Lige prvaka Tottenhama minimalnim rezultatom, a po prvi put otkako je potpisao za ovaj klub Asmir Begović nije konkurisao za jednu ligašku utakmicu. I do su mediji špekulisali da je Begović prekrižen, on je u kasnijem razgovoru za The Sun otkrio stvarnu istinu.

Asmir Begović - Twitter

Naime, nekoliko dana uoči utakmice, Begović je razgovarao sa Eddieom Howeom, a tokom razgovora zaključeno je da bh. golman sigurno u budućnosti neće stajati na golu Trešnjica. Zbog toga je odlučeno da priliku dobije mladi Travers, a da Asmir dobije jednu sedmicu odmora više od planiranog.

Još uvijek nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru, ali se sve češće spominje Stoke City, koji će Jacka Butlanda sve su prilike, prodati upravo Bournemouthu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh