Fudbal

Vaha niže pobjede, a zasluge pripisuje najviše sebi

Vahidu Halilhodžiću na klupi Nantesa u posljednje vrijeme sve ide od ruke.

Vahid Halilhodžić - Haber.ba

U nedjelju je bh. stručnjak upisao još jednu pobjedu, a ovog puta poražen je Dijon s visokih 3:0 na domaćem terenu. Halilhodžić je komentarišući 90 minuta podsjetio na različitost izdanja njegovih igrača u dva poluvremena. Drugo je, naravno, bilo mnogo bolje, jer su u tom periodu postignuta sva tri pogotka.

Imali smo zanimljive prilike i u prvom poluvremenu, ali ipak nismo bili na željenom nivou. Na pauzi sam tražio promjenu ritma igre, znajući da je to najbolji način da se pobijedi tim koji se brani na način na koji se ovog puta branio Dijon. Logično mi je što smo u nastavku postigli tri pogotka. Bio je to zavidan nivo igre, posebno prema naprijed, izjavio je Halilhodžić.

Nantes je davno prebrodio brige oko opstanka, dok je Halilhodžić nedavno javno rekao da će od igra tražiti da pobijede sve mečeve do kraja sezone, kako bi Nantes napredovao i na tabeli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh