Fudbal

Memišević je najprgaviji igrač protiv kojeg sam igrao

Bosanskohercegovački reprezentativac Samir Memišević nedavnim potpisom ugovora postao je najplaćeniji fudbaler Groningena.

Samir Memišević - Haber.ba

Iako je produžio vjernost klubu velika je vjerovatnoća da će u ljetnom prelaznom roku ipak promijeniti sredinu.

Memišević igra sezonu iz snova i ne čudi što na stolu ima nekoliko konkretnih ponuda iz Njemačke, Turske i Rusije. Za holandske medije biranim riječima o njemu je govorio peruanski reprezentativac i fudbaler Feyenoorda koji je na posudbi u Willemu II, Renato Tapia.

Peruanac smatra da je bh. fudbaler najneugodniji protivnik protiv kojeg je igrao kao i da se radi o dobrom ali i prgavom igraču.

– Najneugodniji igrač protiv kojeg sam igrao je definitivno Memišević. On je jako dobar igrač ali jako dosadan na terenu. U duelima je prgav, dosta udara i priča ali moram istaći da je dobar igrač, rekao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh