Fudbal

Majka Cristiana Ronalda otkrila šta joj je rekao nakon poraza

Nakon utakmice kamere su najviše po terenu ‘hvatale’ Cristiana Ronalda koji je bio vidno iznerviran porazom i ispadanjem

No image - Haber.ba

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u utorak u Torinu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala savladali Juventus sa 2-1, prenosi “Fokus“.

Nakon što su eliminirali branitelja naslova Real Madrid, igrači Ajaxa izbacili su još jednog favorita, iako su u prvoj utakmici na domaćem terenu odigrali 1-1.

Nakon utakmice kamere su najviše po terenu ‘hvatale’ Cristiana Ronalda koji je bio vidno iznerviran porazom i ispadanjem.

Ronaldo nakon utakmice nije dao izjavu, štoviše – pobjegao je od sedme sile na presici, ali novinari su uspjeli za komentar upitati njegovu majku Dolores Aveiro.

Sve je zanimalo kako se Ronaldo osjeća nakon teškog poraza od Ajaxa, a majka im je otkrila:

– Bio je jako tužan. Silno je želio doći do finala. Ali, bude drugi put. Što mi je rekao? Mama, ne stvaram ja čuda – kazala je Dolores.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh