Fudbal

Neigranje Manolasa u Zenici veliki hendikep za Grčku

Fudbalska reprezentacija BiH počela je sa pripremama za predstojeće izazove, utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Zmajevi će prvo 23. marta na Grbavici odmjeriti snage sa Armenijom, dok će tri dana kasnije u Zenici dočekati reprezentaciju Grčke.

Kostas Manolas - Haber.ba

Očekuje se velika borba na Bilinom polju, a pred utakmicu u Zenici za grčke medije je govorio iskusni defanzivac selekcije te zemlje Sokratis Papastathopoulos. Defanzivac Arsenala je gostujući na Open TV, govorio i o polemici u Grčkoj oko mjesta odigravanja domaćih utakmica reprezentacije ove zemlje, a potom se osvrnuo i na predstojeće izazove svoje selekcije, utakmice protiv Lihtenštajna i Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija ima dobru odbranu. Neigranje Kostasa Manolosa je veliki gubitak za nas, ali ipak mislim da imamo dobru odbranu. I Torosidis je veliki gubitak. Ali nema opravdanja. Pogotovo ne da izgubimo od Lihtenštajna ili Farskih ostrva, poručio je Sokratis.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh