Fudbal

Salihamidžić obradovao navijače Bayerna

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić, saoopštio je nove dobre vijesti za navijače ovog kluba.

Serge Gnabry - FCBayern.com

Popularni Braco u potpunosti se posvetio svom novom poslu u Bayernu i jasno je da mu je cilj što duže da se zadrži na ovoj funkciji. Salihamidžić vrijedno radi na novim pojačanjima, a danas je još jednom obradovao navijače bavarskog kluba.

Naime, Salihamidžić je preko svog Facebook profila objavio da je Serge Gnabry produžio ugovor sa Bayernom. Ovaj igrač stigao je iz Werdera, ali je proteklu sezonu proveo na posudbi u Hoffenheimu.

Ipak, ove sezone Gnabry je oduševio svojim dobrim igrama i Bayern je odmah reagovao. Ovaj 23-godišnjak s Bavarcima je potpisao novi ugovor do ljeta 2023. godine.

U dosadašnjem dijelu sezone Gnabry je u svim takmičenjima odigrao 29 utakmica i postigao je osam golova, te dodao pet asistencija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh