Fudbal

Bivši član Sarajeva pojačao nekadašnjeg Premijerligaša

Nekadašnji veznjak Sarajeva Deni Simeunović, novi je fudbaler Metalleghea. Nakon što nije dogovorio saradnju sa Čelikom, sa kojima je trenirao zimus, Simeunović je odlučio da prihvati ponudu nekadašnjeg premijerligaša iz Jajca i obuče njegov dres.

Deni Simeunović - Twitter

Pored Denija Simeunovića novi igrač Kraljeva je i iskusni tridesetogodišnji golman, Marko Sušac.

“Brzo sam pronašao zajednički interes sa ljudima iz kluba. Sa nekim nogometašima sam već igrao u prethodnim klubovima, a danas sam se protiv Igmana uvjerio da je Klub ozbiljan, a ekipa dobra”, istakao je Simeunović.

Simeunović je posljednji angažman imao u hrvatskom drugoligašu, NK Lučko, a u svojoj dosadašnjoj karijeri je nastupao još za Slogu iz Uskoplja, Travnik, Zrinjski, Sarajevo, Radnik, Dugopolje i NK Kustošija Zagreb. Sa Zrinjskim je dva puta bio prvak Bosne i Hercegovine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh