Fudbal

Vranješ ponovo šokira: Igra za jedan, a navija za drugi klub

AEK i PAOK su u derbiju 19. kola grčke Super lige odigrali neriješeno 1:1. Utakmicu je sa tribina posmatrao i Ognjen Vranješ, nekadašnji fudbaler AEK-a koji je specijalno doputovao iz Belgije u Grčku kako bi svom bivšem klubu pružio podršku u jučerašnjem meču.

Ognjen Vranješ - Haber.ba

Budući da je zadržao odlične odnose sa navijačima AEK-a, oni su ga pozvali da zajedno sa njima navija i bodri AEK, što je Vranješ i uradio, te je čitavu utakmicu proveo na tribini sa vatrenim navijačima AEK-a.

Ipak, Vranješ nije bio samo obični navijač, već je u nekoliko navrata on bio taj koji je uzimao palice i bubnjao davajući ritam, a pored toga je i sam vodio navijanje više puta. Potez koji je svakako oduševio navijače, a vjerovatno i Vranješu otvroio vrata AEK-a po drugi put.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je na ledu u Anderlechtu i sve su prilike da je njegova epizoda u klubu okončana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh