Fudbal

Pronađen avion Emiliana Sale!

Britanska “Sky News” televizija prije nekoliko trenutaka obavijestila je sve svoje pratioce na Twitteru da je pronađen avion koji je prevozio fudbalera Emiliana Salu u Cardiff.

Emiliano Sala - Blogspot.com

Avio je nestao sa radara kada je letio iznad mora. Od tada je počela potraga, ali je ista ubrzo završena, pa je porodica pokrenula privatnu potragu koja je dala prve rezultate.

“Sky News” navodi da je pronađen avion koji je vozio David Ibbotson putem sonara, a u kojem je bio Emiliano Sala, prenose bh. mediji.

Više informacija za sada nije poznato, osim da je identificiran avion.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh